Contact

ELINGS
Zwanenburgseweg 6A
5473 KT Heeswijk-Dinther
T  0413 320777

contact@elings.eu

Contactformulier


  Locatie

  ELINGS is gehuisvest op Landgoed Zwanenburg, in een gerestaureerde landgoed boerderij. Dit landgoed ligt in het buitengebied tussen Heeswijk-Dinther en Veghel, aan de rivier de Aa.

  Route

  Komende vanaf de A 50 (uit de richting Nijmegen/Oss en Eindhoven):

  U rijdt richting Uden/Veghel via de A50. Nabij Veghel neemt u afslag 11. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf de N279 op richting ’s-Hertogenbosch. Sla na 4 kilometer bij de verkeerslichten rechtsaf de Heeswijkseweg op. Sla na 1 kilometer aan het einde van de weg rechtsaf de Hoofdstraat op. Na 3,8 kilometer slaat u rechtsaf de Zwanenburgseweg op. Vanaf hier volgt u de bordjes en rijdt u door tot de parkeerplaats nabij het achterste gedeelte van de landgoed boerderij.

  Komende uit de richting ’s-Hertogenbosch:

  Neem op de A2 afslag 21. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf de N279 op richting Veghel. Sla na 9 kilometer bij de verkeerslichten linksaf de Heeswijkseweg op. Sla na 1 kilometer aan het einde van de weg rechtsaf de Hoofdstraat op. Vervolgens staat u na 3,8 kilometer rechtsaf de Zwanenburgseweg op. Vanaf hier volgt u de bordjes en rijdt u door tot de parkeerplaats nabij het achterste gedeelte van de landgoed boerderij.